Zategnuti stropovi i zidne obloge

Barrisol Star

Barrisol Star nudi savršen i moderni rub pri renoviranju i dekoraciji svih vrsta interijera. Strop je zategnut od zida do zida na nevidljivim, prikrivenim profilima. Svi Barrisol stropovi se izrađuju namjenski po točnim mjerama za svaki strop i svakog kupca pojedinačno. Barrisol Star profili su napravljeni od aluminija koji je 100% reciklažan. Profili su učvršćeni po obodu sobe ili duž zidova ili po stropu, po želji. Nakon postavljanja stropa profili se ne vide, a jedino što se vidi je prazan prostor (fuga) od par milimetara. Barrisol Star je garancija iznimne estetike s kvalitetom završnih radova. Zategnuti strop može se potpuno demontirat te naknadnom montažom ponovno zategnuti. Barrisol Star omogućava 3D izvedbe, ispupčene i udubljene oblike na stropu i zidu koji mogu svijetliti pomoću svjetala u pozadini. Pored toga, mogućnost tiska različitih printanih motiva, uzoraka i fotografja na Barrisol zategnutim folijama omogućava personalizirane kreacije interijera.

Barrisol projekcije

Barrisol zategnutim stropnim i zidnim oblogama kreiramo razne oblike na kojima je moguća projekcija. Barrisol membrane tako bivaju korištene za projekciju fotografija ili video zapisa. Poluprozirni materijali su savršen izbor za kreiranje jedinstvene atmosfere s projekcijom bilo iza ili ispred zategnute Barrisol obloge.

Barrisol ploče

Barrisol stropne ploče su modularni stropovi instalirani na standardne stropne profile modularnog spuštenog stropa. Klasične, upuštene, svjetleće ili printane Barrisol stropne ploče nude jedinstveni završni izgled te u isto vrijeme dostupnost plenumu kao i klasični modularni spušteni stropovi.

 

Cjelokupni prikaz mogućnosti izbora boja, tekstura i završnih obrada:

thumbnail of Zategnuti_stropovi_i_zidne_obloge_1

Zategnuti stropovi i zidne obloge

thumbnail of Barrisol_Beton_1

Barrisol Beton

thumbnail of Barrisol Bois

Barrisol Bois

thumbnail of Barrisol Brique

Barrisol Brique

thumbnail of Barrisol Marbre

Barrisol Marbre

0
0
color
http://www.barrisol-smartway.com/wp-content/themes/imperio/
http://www.barrisol-smartway.com/
#BB0004
style2
paged
PODIJELI
/var/www/html/wordpress-barrisol/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!