Barrisol Akustika i Microsorber

Barrisol Akustika

Barrisol Acoustics asortiman sadrži mikroperforirane membrane koje apsorbiraju zvuk i umanjuju buku u javnim i privatnim prostorima. Ove membrane umanjuju efekt rezonance i poboljšavaju akustičnost okružja. Svojstvo akustične apsorpcije mikroperforiranih membrana osigurava da se tek dio udarnih zvučnih valova reflektira natrag u prostoriju, smanjujući tako vrijeme povrata zvuka i sam eho efekt.

Cjelokupni prikaz mogućnosti izbora boja, tekstura i završnih obrada:

thumbnail of Barrisol Acoustics

Barrisol Acoustics

Barrisol Microsorber

Barrisol Microsorber je inovativni optimizator zvuka koji smanjuje refleksiju zvuka zahvaljujući mikroperforiranoj foliji. Čim zvukovi udaraju na mikroperforiranu površinu, dolazi do fizičke reakcije: energija zvuka pretvara se u energiju kroz trenje koje nastaje na rubovima rupa.

Bilo u otvorenim prostorima, kantinama, bazenima, proizvodnim mjestima ili ulaznim dvoranama – princip Microsorber prozirnog upijanja zvuka omogućava kreativnost u dizajnu zgrada u kojima akustična prostorija igra ključnu ulogu. Microsorber se može postaviti ispred zidova, staklenih fasada i ispod stropova. Razni sustavi za pričvršćivanje folije omogućuju jednostavno pričvršćivanje i odvajanje pojedinih elemenata.

Microsorber sustavi mogu se postaviti na strop ili staklenu konstrukciju i nadstrešnice. Zahvaljujući UV-stabilizacijskom tretmanu oni su savršeno otporni na sunce. Budući da su prozirni, Microsorber sustavi nude optimizaciju zvuka uz poštivanje arhitekture okoline.

Na Microsorber se može printati. Kombiniraju upijanje zvuka, prozirnost i dizajn. Membrane su UV stabilizirane i mogu se postaviti na staklene fasade jamčeći da slika neće izgubiti na kvaliteti.

Cjelokupni prikaz mogućnosti izbora boja, tekstura i završnih obrada:

thumbnail of Barrisol Microsorber

Barrisol Microsorber

Barrisol Arcolis

Barrisol Arcolis čini asortiman akustičnih ploča za koji je Barrisol Normalu primio nagradu Décibel d’Or 2014. za svoja kombinirana svjetlosna i akustična „Lumière Acoustic” rješenja.

Arcolis ploče su izrađene da budu prilagodljive za sve lokacije, prikladne za sve prostore koji zahtijevaju akustičnu korekciju. Okvir je napravljen od aluminijske strukture i prekriven je tkaninom po vašem izboru; to uključuje visokoučinkoviti izolacijski materijal koji apsorbira neželjene zvukove. Dizajniran da može biti spušten, obješen ili postavljen, svaki se okvir prilagođava specifičnim potrebama i dekoracijama. Njegov oblik i veličina ograničeni su samo vašom maštom.

Tkanina je antistatična i omogućuje prolaz zraku izbjegavajući tako učinak filtriranja. Prikladna je za zidove i stropove, te dolazi u izuzetnom izboru od 50 boja. Dostupna je i u tiskanim verzijama i stoga se može pretvoriti u umjetnička djela ili ukrasne ploče. Može se koristiti više od šest milijuna modela iz francuskih nacionalnih muzeja, tiskara tkanina i muzeja tapeta, te se isti mogu vidjeti na stranicama www.editions-barrisol.com. Također, mugu se personalizirati s logotipom, tekstom ili slikama i postati sredstvo za komunikaciju porukama i slikama. Također je predviđena mogućnost provođenja vlastitih projekata sa svojim slikama.

Mirror Acoustic

Dizajniran posebno za montažu na samostojeće okvire, Barrisol Mirror dodaje ekskluzivnan izgled vašem prostoru. Obloga Mirror se može i tiskati tako da se odostraga može osvijetliti kroz personalizirane rupe da bi dobili još izvanredniji učinak. Zahvaljujući mikroperforaciji, Mirror ploče stječu funkciju promjene zvuka, s αw do 0.80. Novi asortiman dostupan je u pet završetaka: Mirror srebro, Mirror zlato, Mirror Moiré bakar, Mirror crni i Mirror Moiré kositar.

Cjelokupni prikaz mogućnosti izbora boja, tekstura i završnih obrada:

thumbnail of Barrisol Arcolis

Barrisol Arcolis

0
0
color
http://www.barrisol-smartway.com/wp-content/themes/imperio/
http://www.barrisol-smartway.com/
#BB0004
style2
paged
PODIJELI
/var/www/html/wordpress-barrisol/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!